Fristelsen ble for stor...

Jeg var innom Kremmerhuset og kikka her om dagen, som jeg ofte er i pausa mi... Det er så utrolig mye fint der, og denne dagen ble fristelsen for stor. Har gått og sikla på denne flotte ramma lenge nå, og siden det begynte å bli så få igjen kunne jeg ikke la være å kjøpe den. ;)
Fant noen kjempe fine bokstaver jeg bare måtte kjøpe også:

Jeg planlegger og planlegger om dagen, og gleder meg sååå utrolig mye til den dagen vi overtar huset vårt! :) Blir bra å få alle idèene ut i livet, og se om det faktisk passer slik jeg har tenkt og plassert alt i hodet mitt! Hehe! Jeg er så heldig og har fått lånt en stooor bærepose med interiørblader av min kjære svigerinne, så nå har jeg masse lesestoff med inspirasjon og gode tips. :)

Hvilket interiørblad er din favoritt?

-Aina ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ainahulleberg

ainahulleberg

26, Ringsaker

Jeg bor i Moelv sammen med min samboer Tommy og mine to nydelige gutter på 1 og 3 år. Jeg jobber som ass. butikksjef på Bik Bok Hamar på Maxi. Her i denne bloggen kommer jeg til å skrive om det i livet som interesserer meg, som: familien min, hjemmet vårt, interiør, scrapbooking, klær og mote. Og sikkert litt andre ting! ;) Hvis du har noen spørsmål, så send meg gjerne en mail til: ainahulleberg@yahoo.no :)

Kategorier

Arkiv

hits