Jeg er så heldig som har...

...en så snill svigermor! :) For en stund tilbake satt vi bladde i en katalog fra Black Design Shop, og så på noen rammer som var så fine. Og i dag fikk jeg disse:Synes de er så fine, så de gleder jeg meg til å ta de i bruk i nyhuset! :)
Tusen takk, svigermor! :)Legger til noen bilder av den søte lille hylla mi på kjøkkenet:Gammel liten mugge med grennellikerLavendelhjerte fra MiljøgårdenNå skal jeg kose meg med god mat, brus og godteri fra påskeegget!
Ha en fin lørdagskveld! :)-Aina ♥

3 kommentarer

CathrinesVerden

27.mar.2010 kl.20:39

De var kjempefine :-)

Herlig med sånn svigermor :-)

Stine:)

27.mar.2010 kl.23:26

Så utrolig fin hylla ble Aina :) Skikkelig koselig! Min ligger i boden og venter på å bli hengt opp:P Må nok go'snakke litt med "bestefar"!hoho :)

Aina

28.mar.2010 kl.08:56

Stine: Takk! :) Ja, du må nok få den opp snart! Synes vi gjorde litt av et kupp jeg! ;)

Skriv en ny kommentar

Aina

Aina

26, Ringsaker

Jeg bor i Moelv sammen med min samboer Tommy og mine to nydelige gutter på 1 og 3 år. Jeg jobber som ass. butikksjef på Bik Bok Hamar på Maxi. Her i denne bloggen kommer jeg til å skrive om det i livet som interesserer meg, som: familien min, hjemmet vårt, interiør, scrapbooking, klær og mote. Og sikkert litt andre ting! ;) Hvis du har noen spørsmål, så send meg gjerne en mail til: ainahulleberg@yahoo.no :) --------------------------------------- Online Users ---------------------------------------

Kategorier

Arkiv

hits