Påskepynt

Jeg må ærlig innrømme at jeg aldri har pyntet så mye til påske. Jeg har verken funnet frem gule duker eller lys i år, men synes det er koselig med litt gule blomster da. Men det har jeg jammen ikke fått kjøpt ennå heller, så må nok en tur i blomsterbutikken i morgen! ;) Men barnehagegutten vår, Emil, har kommet hjem med litt påskepynt da, så den skal selvsagt stå fremme. Kanskje det blir litt mer påskepynt neste år, når vi bor i nytt hus! ;)Emil har laget en blomstrete høne med fjær og malt påskeegg! :)Og selvsagt måtte vi jo fyllet opp påskeegget hans med litt påskegodteri!
Tipper han blir glad når han oppdager det! ;)Fikk kjempe fine tulipaner av min kjære på fredag, så litt blomster har jeg jo da! :)
Snille kjæresten min! :)

Pynter dere mye til påske?

God påske! :)

-Aina ♥

2 kommentarer

MARTE UTEN H - JENTA FRA BYGDA

28.mar.2010 kl.11:13

den høna var kjempe søt :D

Annette

28.mar.2010 kl.11:56

Så flink han har vært da, det må man jo ha fremme =)

Skriv en ny kommentar

Aina

Aina

26, Ringsaker

Jeg bor i Moelv sammen med min samboer Tommy og mine to nydelige gutter på 1 og 3 år. Jeg jobber som ass. butikksjef på Bik Bok Hamar på Maxi. Her i denne bloggen kommer jeg til å skrive om det i livet som interesserer meg, som: familien min, hjemmet vårt, interiør, scrapbooking, klær og mote. Og sikkert litt andre ting! ;) Hvis du har noen spørsmål, så send meg gjerne en mail til: ainahulleberg@yahoo.no :) --------------------------------------- Online Users ---------------------------------------

Kategorier

Arkiv

hits