I går fikk jeg endelig pakke i posten! :)

Endelig, etter over to ukers ventetid, fikk jeg pakka jeg bestilte fra Temptationgifts. Jeg synes East of India har sååå mye fint , men i første omgang bestilte jeg kun denne fine oppskriftsboksen. Nå har jeg endelig et sted å gjøre av alle oppskriftene mine, så de slippe å ligge både her og der. :)

Inni er det søte små kort til å skrive ned oppskriftene på,og man kan sortere dem alfabetisk.


Har du en oppskriftsbok, -boks eller lignende?

-Aina ♥

4 kommentarer

18.apr.2010 kl.21:56

De har så mye fiiiin:)

Stine - <3

18.apr.2010 kl.23:12

den var veldig fiiin!!

Unn-Therese

18.apr.2010 kl.23:25

Den var veldig fin, og praktisk!

Jeg har en stor ringperm-bok som jeg har skrevet ned oppskrifter i, men det blir en smule rotete gitt...Men denne var jo helt perfekt!

Aina

19.apr.2010 kl.07:56

Unn-Therese: Ja, den er veldig praktisk! :) Tenkte faktisk på deg når jeg bestilte den, den måtte jo vært perfekt for deg også! ;)

Skriv en ny kommentar

Aina

Aina

27, Ringsaker

Jeg bor i Moelv sammen med min samboer Tommy og mine to nydelige gutter på 1 og 3 år. Jeg jobber som ass. butikksjef på Bik Bok Hamar på Maxi. Her i denne bloggen kommer jeg til å skrive om det i livet som interesserer meg, som: familien min, hjemmet vårt, interiør, scrapbooking, klær og mote. Og sikkert litt andre ting! ;) Hvis du har noen spørsmål, så send meg gjerne en mail til: ainahulleberg@yahoo.no :) ----------------------------------- Online Users ---------------------------------------

Kategorier

Arkiv

hits