Jippi! :)

Husker dere den lampa som jeg hadde så lyst til å ha over spisestua vår!? Vi synes den egentlig var litt dyr, så vi bestemte oss for å kikke etter noen andre først. Jeg har de siste dagene kikket på alle mulige nettsider etter andre lamper, men har ikke funnet noen jeg likte så godt som denne... Jeg falt jo så pladaks for denne lampa, så visste den kom til å bli vanskelig å glemme. ;)

Så i dag fikk jeg vite av svigermor at lampebutikken jeg har sett denne i hadde masse lamper på 50%. Og jippi, jammen meg var drømmelampa mi på salg! :) Så da måtte jeg jo bare slå til, og kjøpte den siste de hadde igjen! ;) Vi gikk for den mørke da, tror den kommer til å passe best! Så nå gleder jeg meg maks til å innrede huset med ny fin spisestue og ny fin lampe! :) Under en mnd til vi får huset nå, så nå har vi startet nedtellinga for fullt.

-Aina ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Aina

Aina

27, Ringsaker

Jeg bor i Moelv sammen med min samboer Tommy og mine to nydelige gutter på 1 og 3 år. Jeg jobber som ass. butikksjef på Bik Bok Hamar på Maxi. Her i denne bloggen kommer jeg til å skrive om det i livet som interesserer meg, som: familien min, hjemmet vårt, interiør, scrapbooking, klær og mote. Og sikkert litt andre ting! ;) Hvis du har noen spørsmål, så send meg gjerne en mail til: ainahulleberg@yahoo.no :) ----------------------------------- Online Users ---------------------------------------

Kategorier

Arkiv

hits