Tips! Få bildene dine til å se "gamle" ut

Boligpluss sine sider kom jeg over et tips om en japansk nettside som får bildene dine til å se gamle ut. Jeg måtte jo selvsagt tese ut dette, og her er resultatet:

FØR BEHANDLING:

ETTER BEHANDLING:
Jeg synes resultatet ble skikkelig bra, bildene får en fin gammel og vintage look! :)

Prøv du også, på: http://labs.wanokoto.jp/olds

-Aina ♥

5 kommentarer

Charm

05.mai.2010 kl.21:50

Så fint det ble:)

Stine:)

05.mai.2010 kl.23:30

Oi, så stilig :) kjempemoro da :) Dette skal prøves :)

solveigsoerlie

06.mai.2010 kl.13:46

Takk for kjempebra tips Aina! Det ble såå fint. Nå fikk jeg dilla :D Thank you!

Unn-Therese

06.mai.2010 kl.18:50

Wow! Kult!

Takk for tipset! Dette skal prøves =)

prinsessevilikke83

06.mai.2010 kl.20:57

Ja, syns de skiltene er så utrolig fine! Kunne godt tenkt meg enda fler, hadde til enhver anledning så det ut som! Ja, var ikke den ramma knall?? Ble helt betatt av den! Husker du den interiør butikken som var inne på Torghjørnet? Den har flytta til sentrum, nemlig der Barneland var før, så nå har de en stor butikk med altfor mye fint innpå, der kjøpte jeg den. Der er det så mye fint at bankkortet omtrent krøller seg. Løp og kjøp, de hadde igjen 3-4 stk! :)

Skriv en ny kommentar

Aina

Aina

27, Ringsaker

Jeg bor i Moelv sammen med min samboer Tommy og mine to nydelige gutter på 1 og 3 år. Jeg jobber som ass. butikksjef på Bik Bok Hamar på Maxi. Her i denne bloggen kommer jeg til å skrive om det i livet som interesserer meg, som: familien min, hjemmet vårt, interiør, scrapbooking, klær og mote. Og sikkert litt andre ting! ;) Hvis du har noen spørsmål, så send meg gjerne en mail til: ainahulleberg@yahoo.no :) ----------------------------------- Online Users ---------------------------------------

Kategorier

Arkiv

hits