Kjøkkengruppe

Nå nærmer det seg flytting, så blir mye pakking og lite blogging om dagen. Men jeg lover å komme sterkere tilbake! :) Og da blir det nok mange bilder fra nyhuset og oppussing tenker jeg! ;) Har mye planer fremover! 

Vi kikker litt på nye møbler om dagen, siden det er en del vi trenger nå når vi snart får større plass. Kikket på disse kjøkkengruppene.

Madrid kjøkkengruppe fra Møbelringen:


Koster kjøkkengruppe fra Bohus:Hviken av disse likte DU best??

-Aina ♥

3 kommentarer

zara

11.mai.2010 kl.09:41

Jeg likte den hvite best :)

Ida

11.mai.2010 kl.15:51

Likte kjøkkengruppa fra Bohus best, men det spørs jo hva slags stil du ønsker i huset.. Og om du vil at det skal være lyst eller mørkt! ;) Men som sagt _ "Koster" fra Bohus var utrolig fint! :D

Laila

27.mai.2010 kl.09:30

Likte koster best jeg, men kun hvis putene kan tas av og få vasket seg!Du har jo småtroll i hus og de er sikkert like "flinke" til å grise som mine små ;)

Skriv en ny kommentar

Aina

Aina

27, Ringsaker

Jeg bor i Moelv sammen med min samboer Tommy og mine to nydelige gutter på 1 og 3 år. Jeg jobber som ass. butikksjef på Bik Bok Hamar på Maxi. Her i denne bloggen kommer jeg til å skrive om det i livet som interesserer meg, som: familien min, hjemmet vårt, interiør, scrapbooking, klær og mote. Og sikkert litt andre ting! ;) Hvis du har noen spørsmål, så send meg gjerne en mail til: ainahulleberg@yahoo.no :) ----------------------------------- Online Users ---------------------------------------

Kategorier

Arkiv

hits