Velkommen inn til oss! :)

Her kommer litt bilder av hvordan gangen vår ser ut nå om dagen! Det har vært mye malejobb her i huset, men vi har vært så heldige og fått super hjelp av familien vår! Tusen takk! :) Ellers hadde vi aldri rukket å malt hele huset innvendig før vi flytta inn. Og så mye forskjell noen malingstrøk gjør på et rom, det er helt utrolig! :)Dette er det første du ser når du kommer inn døra hos oss. Benken og hylla med kurver er kjøpt på Bohus, og den flotte wallstickersen vant jeg på en konkurranse på Happylines. Flere wallstickers kommer garatert inn i dette huset etterhvert! ;)Home sweet home! :)Denne flotte knaggen, som jeg har siklet på i lang tid, fikk jeg i bursdagsgave fra Tina! Tusen takk! :) Den henger i lav høyde slik at smågutta har en plass å henge jakkene sine!Konsollbordet m/skohylle under er kjøpt på Møbelringen. Vi har en ganske liten gang, og måtte såklart ha en plass å sette skoene våre der. Synes denne passet fint, siden jeg ikke synes vanlige skohyller ikke er særlig dekorative å se på! :P Her kan jeg i det minste ha litt pynt og blomster oppå! :)Herlig med blomster og levende lys!Dette er resten av gangen vår sett i fra den ytterste gangen.Jeg er så glad i den gamle trappa i huset vårt, den gir huset så mye sjarm! Vi må gjøre noe med trappetrinnene etterhvert, for de har sprukket litt rundt kantene og vi får det nok ikke pent om vi ikke maler den. Så da blir det nok hvitmalt trapp her etterhvert. Tips og råd tas imot med stor takk! ;)I hylla står blant annet mine første sko! :)Denne gamle wienerstolen kjøpte jeg på en auksjon jeg var på nå i sommer! Stokken  Herlig sjarmerende med gamle møbler og ting synes jeg! :)

Slik så gangene ut før vi begynte malearbeidet:


-Aina ♥

7 kommentarer

11.jul.2010 kl.09:32

Ett tips til trappa, selv om det er litt jobb å pusse trappetrinnene litt.. Men kjøp dekorvoks, den skal gnis inn i trappetrinnene og da synes trestrukturen igjennom.. Man får alle slags farger! Ikke blir trappa så glatt heller, som hvis man maler! Lykke til:)

MaritNor

11.jul.2010 kl.11:04

Synes du skal beholde treet i trappa, men gjøre noe som du har fått tips om over..
Alt dere har gjort er etter min smak, jeg elsker hvitt! :) Nydelig!

Nancy Camilla

11.jul.2010 kl.11:27

Så utrolig fint dere har fått det Aina!

Gitte Moen

11.jul.2010 kl.13:35

Ååååå!!!!så nydelig dere har fått det Aina!!!det er akkurat sånn jeg vil ha det i mitt hus også (den dagen jeg får et hus da.hehe!) :))

Var interiørbladene en god inspirasjon eller? :)

Stine:)

11.jul.2010 kl.20:31

Såå utrolig fint du har det Aina :) Dere har vært kjempeflinke :) Gleder meg til å se resten av huset :)

Veronica

11.jul.2010 kl.22:44

Kjempe koslig !

akkurat slike møbler eg ønsker meg til mitt vindfang :)

Aina

15.jul.2010 kl.22:50

Tusen takk for koselige kommentarer! :) Interiørbladene var til stor inspirasjon, Gitte! :) Tusen takk! Også må du komme på besøk en dag snart! ;)

Skriv en ny kommentar

Aina

Aina

27, Ringsaker

Jeg bor i Moelv sammen med min samboer Tommy og mine to nydelige gutter på 1 og 4 år. Jeg jobber som ass. butikksjef på Bik Bok Hamar på Maxi. Her i denne bloggen kommer jeg til å skrive om det i livet som interesserer meg, som: familien min, hjemmet vårt, interiør, scrapbooking, klær og mote. Og sikkert litt andre ting! ;) Hvis du har noen spørsmål, så send meg gjerne en mail til: ainahulleberg@yahoo.no :) ----------------------------------- Online Users ---------------------------------------

Kategorier

Arkiv

hits