Rivièra Maison...

.....har jo bare 2 butikker her i landet, en i Molde og en i Bergen. Desverre altfor langt ifra der jeg bor. Men visste dere at de også har fått webshop? Det fant jeg ut i kveld, så nå har jeg sittet og drømt meg bort i webshoppen dems i nesten hele kveld! :)

Her en noe av det som står på ønskelisten min:

Denne herlige kurvgyngestolen hadde passet perfekt i et ledig hjørne her i stua vår!Og denne nydelige hodegavlen falt både jeg og samboeren min helt pladask for! Nydelig,ikke sant?Herlig vedkurv!Denne her hadde vært noe for den "litt" distrè samboeren min! ;)Nydelig hvit teboks,men plass til myyye god te!Nydelige gresskarlykterKoselig familierammeKrittavle med søte rammerNydelig karaffel for kalde sommerdrikker!

Og dette er bare en brødel av alt det fine du kan finne på Rivièra Maisons webshop, som du forøvrig finner her.

God fornøyelse! :)

-Aina ♥

6 kommentarer

The L home

14.jul.2010 kl.23:15

Utrolig mye fint....! skal sjekke nettsiden (og gjemme kortet ;)

pitoresk

15.jul.2010 kl.00:41

kun to butikker?

Hmmm... De har heldigvis flere forhandlere ;-)

Utrolig masse lekkert!

Svak for maison selv! Ønsker meg så gjerne stue og spisebord.

Hvitt med selve platen i grått treverk!

Så deilig å se litt sommer-ferie bilder ;-) Koselig!

Takk for det :-)

Ja, gleder meg veldig til å få det innredet selv!

Tross alt det aller morsomste.

Og har planene klare ;-)

Aina

15.jul.2010 kl.22:23

pitoresk: Ja, de ha helt sikkert flere forhandlere rundt omkring i vårt langstrakte land! ;) Innredning er definitivt det aller morsomste, og sikkert på at barnerommet deres blir superfint! :)

Aina

15.jul.2010 kl.22:28

cherishyesterday: Ja, kortet mitt måtte jeg gjemme også! :) Hehe!

Miriam

17.jul.2010 kl.00:23

Hei hei Aina :)

Lenge siden sist. Fin blogg du har, har fulgt med en stund.

Ville bare si ifra om at på jessheim storsenter så har de en butikk som heter confetti der de selger litt Rivièra Maisons. Det er to confetti butikker der, i den ene butikken er det kun pyntegjenstander og den andre er det møbler. Liker disse butikkene så godt, er så mye fint der så anbefaler deg å reise dit.

Miriam =)

Aina

17.jul.2010 kl.10:26

Miriam: Hei! :) Så koselig å høre fra deg igjen, Miriam! Håper alt står bra til med dere! :) Takk for tips ang butikker, da må jeg nok innom der når vi er på de kanter. klem

Skriv en ny kommentar

Aina

Aina

27, Ringsaker

Jeg bor i Moelv sammen med min samboer Tommy og mine to nydelige gutter på 1 og 4 år. Jeg jobber som ass. butikksjef på Bik Bok Hamar på Maxi. Her i denne bloggen kommer jeg til å skrive om det i livet som interesserer meg, som: familien min, hjemmet vårt, interiør, scrapbooking, klær og mote. Og sikkert litt andre ting! ;) Hvis du har noen spørsmål, så send meg gjerne en mail til: ainahulleberg@yahoo.no :) ----------------------------------- Online Users ---------------------------------------

Kategorier

Arkiv

hits