En liten titt på kjøkkenet

I dag startet dagen ganske rolig. Unga og jeg koste oss med barnetv og frokost på stua, mens Tommy fikk sove litt lenger. Siden det desverre ikke har blitt det store strandværet hittil i ferien, må vi visst finne på litt andre ting. Endelig fikk jeg plantet litt sommerblomster ute, med god hjelp av 4-åringen min. :) Vi var nemlig på salg i går, og fikk kjøpt blomster for en slikk og ingenting. På tide å kanskje få plantet nå, før sommer`n er over. Men uteområdet har ikke blitt prioritert så mye ennå, etter vi flytta inn. Vi får ta litt etter litt, men nå har jeg da iallefall noen blomster. :)
(Ble ikke noen bilder av dem i dag, siden jeg ikke rakk før det ble for mørkt ute.)Knipset litt bilder på kjøkkenet vårt nå i kveld, så nå får dere en liten titt der inne! :) Vi er veldig fornøyd med kjøkkengruppe-valget vårt, det ble Koster kjøkkengruppe fra Bohus vi endte opp med.Jeg er nå veldig glad i disse hyllene mine da, med pynt og stæsj på! :)Koselig med blomster og en søt lykt på bordet! :)Begonia; minner meg litt om oldemor! :)I ettermiddag ble jeg og minstegutt med mor mi på Strandtorget kjøpesenter på Lillehammer på en liten shoppingrunde. Ble ikke så mye shopping på meg, bare noen småting på Kremmerhuset og et par sko til E.
Men jeg var så heldig å fikk denne flotte trekassa med blomster av min snille mor. :)Den er plassert i et hjørne på kjøkkenbenken med blomster, duftlys, steiner og en bokstav.Jeg har alltid ønsket med en trebrett med litt grei størrelse på, og dette fant jeg på Bohus. Glasskrukkene er fra Bloomingville og er kjøpt på Skafferiet. Dit må jeg virkelig ta meg en tur snart, er jo helt nydelig utpå der nå på sommer`n! :) Lerretet, som står inni brettet, har jeg fått i gave og kommer fra Kremmerhuset.


Coffee & tea :)


Håper dere har hatt en fin dag, med eller uten sol! :)

-Aina ♥

5 kommentarer

prinsessevilikke83

17.jul.2010 kl.09:24

Utrolig koslig kjøkken =)

Aina

17.jul.2010 kl.10:26

prinsessevilikke83: Tusen takk! :)

Stine:)

17.jul.2010 kl.10:58

Så utrolig koselig ja :) Er såå misunnelig jeg nå altså!:P Så utrolig kreativ du er:) Visste jo egentlig det-men huset er jo bare helt STRØKENT :) Gleder meg til å komme på besøk :)

Linn`s interiør og anbefalinger

17.jul.2010 kl.12:21

Veldig fint :)

wendysinfamilie

19.jul.2010 kl.23:15

Så flott kjøkkken dere har, vi har det samme thi hi :-)) Fint du har det der inne.. Du kan finne bilder av vårt under hjemmet vårt i menyen :-))

Skriv en ny kommentar

Aina

Aina

27, Ringsaker

Jeg bor i Moelv sammen med min samboer Tommy og mine to nydelige gutter på 1 og 4 år. Jeg jobber som ass. butikksjef på Bik Bok Hamar på Maxi. Her i denne bloggen kommer jeg til å skrive om det i livet som interesserer meg, som: familien min, hjemmet vårt, interiør, scrapbooking, klær og mote. Og sikkert litt andre ting! ;) Hvis du har noen spørsmål, så send meg gjerne en mail til: ainahulleberg@yahoo.no :) ----------------------------------- Online Users ---------------------------------------

Kategorier

Arkiv

hits