Gamle skatter og date med malekosten...

I dag har jeg endelig funnet frem malekosten igjen, for første gang siden vi var ferdig med å male huset innvendig. Så nå har jeg grunnet og malt et strøk på noen rammer, lysestaker, rammehylle og et speil vi skal ha på soverommet. Må nok ha på et strøk eller to til, men håper på å bli ferdig med de i morgen. Men det blir visst mest sannsynlig en Ikea-tur på oss i morgen, så da får jeg se hva jeg rekker! ;)

Denne rammehylla m/ rammer er blant annet utsatt for malekosten i disse dager:Og jammen er jeg litt spent på resultatet selv! :P Hehe!

Jeg og minstegutt var på besøk til mine kjære foreldre en tur i ettermiddag, og da fikk jeg med meg mange gamle skatter hjem. Og i tillegg skal jeg dit i morgen og hente enda mer! ;) Heldige meg! :) Jeg har ikke rukket å få vasket og ordnet med dem etter jeg kom hjem, siden jeg hadde en date med malekosten. Men her får dere en liten smakebit alikevel:

En gammel slitt margarin-kasse med gamle melkeflasker oppi. Synes gamle ting er så sjarmerende jeg! ;) Så nå må jeg få malt de to hyllene jeg skal ha opp på kjøkkenet, så jeg får et sted å gjøre av disse gamle tingene! :)

Liker dere gamle ting?

Håper dere har hatt en fin onsdagskveld, med eller uten malekost! ;)

-Aina ♥

3 kommentarer

Iselin

22.jul.2010 kl.20:58

Utrolig fin kasse. Gammelt har sjarm :)

Stine:)

22.jul.2010 kl.21:47

Så fin kasse:) Så mye fint du finner hjemme hos foreldrene dine, din heldiggris :)

The L home

23.jul.2010 kl.00:34

Jepp, digger gamle ting, og jeg var selv nære ved å leke med malekosten i går, men tiden strakk dessverre ikke til. Tøff kasse med særpreg - I like. Gøy med skatter hos foreldre, fant selv noen da jeg var der i går/ i dag, se siste innlegg, hehe.

Satser på å gyve løs på litt maling når jeg kommer hjem igjen til uka. Forresten... jeg malte med decoupagelakk i går, det teller vel? ;)

Skriv en ny kommentar

Aina

Aina

27, Ringsaker

Jeg bor i Moelv sammen med min samboer Tommy og mine to nydelige gutter på 1 og 4 år. Jeg jobber som ass. butikksjef på Bik Bok Hamar på Maxi. Her i denne bloggen kommer jeg til å skrive om det i livet som interesserer meg, som: familien min, hjemmet vårt, interiør, scrapbooking, klær og mote. Og sikkert litt andre ting! ;) Hvis du har noen spørsmål, så send meg gjerne en mail til: ainahulleberg@yahoo.no :) ----------------------------------- Online Users ---------------------------------------

Kategorier

Arkiv

hits