Hjemmelaget lys

Jeg synes levende lys er kjempe koselig både på den lyse og mørke tiden av året. Det er mange fine lys å få kjøpt, men hvorfor ikke lage noen selv? Morsomt å sette sitt eget preg på ting synes jeg. Og å dekorere lys er jo både enkelt, morsomt og kreativt! :)

Lavendel- og vaniljelys

Dette lyset er veldig dekorativt, og det lukter helt herlig også.Dette trenger du:
Blokklys m/ duft av vanilje
Tørket lavendel
Et vanlig stearinlys
Blondebånd
Silkebånd

Slik gjør du:
Fordel tørket lavendel på toppen av lyset. Drypp stearin jevnt over hele overflaten. La stearinen stivne. Hvis du får litt stearin på sidene av lyset, er det bare å skrape den forsiktig bort etter den har størknet.

Pynt med blondebånd og lilla silkebånd.

Telys pyntet med vakre blonderDette trenger du:
Store telys
Blondebånd
Silkebånd
Limpistol

Slik gjør du:
Klipp blondebåndet og silkebåndet til i passende lengde og lim dem på.

Passer godt som pynt på lysfat og glasslykter.Inspirasjon har jeg hentet fra et gammelt nummer "Vakre hjem & interiør".

-Aina ♥

8 kommentarer

wendysinfamilie

23.jul.2010 kl.00:58

En fin liten ting å gi bort også, supert tips :-))

lifeofsunny

23.jul.2010 kl.00:58

Så smart og fint. lavendel lukter jo så godt også.

Kine

29.jul.2010 kl.14:49

Hei! Er inne på bloggen din for første gang. Den appelerer virkelig til meg og mine intresser. Kjempefin blogg. Lurer på hvor du har kjøpt lampa over spisestua??

Aina

29.jul.2010 kl.21:08

Kine: Hei! :) Så koselig at du liker bloggen, det setter jeg stor pris på! Lampa har jeg kjøpt på Lampehuset, du finner den her: http://www.lampehuset.no/taklamper/hengende-lamper/gabriella-nl-taklampe-52359

Mona Rudberg

13.sep.2010 kl.20:48

Hvor får du kjøpt tørket lavendel ? Jeg har lett overalt men ingen som har ;-(

ESPN 2

17.des.2011 kl.02:19

klar over at du har blitt kopiert?

http://frknh.blogspot.com/2010/09/hjemmelaget-lys_11.html

om dere ikke har laget det sammen da? og hun har lagt det ut flere mnd senere enn deg? du får sikkert ikke gjort noe med det men synd at hun kommer opp før deg og får all Cred for Hjemmelagde stearinlys, som jeg søkte etter på google. litt kjip da det bare er pynting av kjøpte lys og ikke hjemmelagde lys som jeg lagde da jeg var mindre. De var skikkelige stygge men de var hjemme lagde.

Aina

17.des.2011 kl.08:56

Mona Rudberg: Tørket lavendel før du kjøpt blant annet på apoteket!

Aina

17.des.2011 kl.09:01

ESPN 2: Hei! Om du ser på det øverste innlegget postet den 07.08.2010, så ser du at jeg byttet bloggplattform da til nettopp www.frknh.blogspot.com. Så jeg har nok bare kopiert meg selv! ;) Og nei, dette er jo ikke hjemmelagde lys i den forstand, men mer hjemmepyntede... Det har du rett i! :)

Skriv en ny kommentar

Aina

Aina

28, Ringsaker

Jeg bor i Moelv sammen med min samboer Tommy og mine to nydelige gutter på 1 og 4 år. Jeg jobber som ass. butikksjef på Bik Bok Hamar på Maxi. Her i denne bloggen kommer jeg til å skrive om det i livet som interesserer meg, som: familien min, hjemmet vårt, interiør, scrapbooking, klær og mote. Og sikkert litt andre ting! ;) Hvis du har noen spørsmål, så send meg gjerne en mail til: ainahulleberg@yahoo.no :) ----------------------------------- Online Users ---------------------------------------

Kategorier

Arkiv

hits