I dag er det en uke igjen...

...til jeg er på jobb igjen, og ferien er over! Disse ferieukene går så altfor fort, og vi hadde vel håpet på litt finere vær også. Men slappet av har vi iallefall fått gjort, og det trengte vi! :) Gleder meg jo litt til å begynne igjen også da, til å pakke opp alle høstnyhetene som kommer. Alltid morsomt når det kommer nye varer i butikken. I et innlegg før i dag fikk dere jo se litt av Bik Bok sin høstkolleksjon, og det ser ut som det kommer myyye fint.

Helga har gått veldig fort i grunn. På lørdag var vi på stranda på dagen, og så fikk jeg kjempe koselig besøk av Stine. Vi koste oss på terassen med god mat og vin, og endte opp ute på by`n senere på kvelden. Takk for en super kveld, snuppa! :)Blide jenter ja! :) Smiler nesten rundt jeg gitt, hehe...Søndagen trilla vi en tur, slappet av og koste oss med unga. Stine og Marius kom utpå ettermiddagen for å hente bilden til Stine. Og jammen ble klokka langt over midnatt før de dro igjen. Tida går jammen fort i godt selskap, det var kjempe koselig. ;) Det må gjentas om ikke altfor lenge! :)

Nå gjelder det å nyte de siste feriedagene som er igjen. I dag har det vært grått og trist vær her, så har vært nok en rolig dag. Men i morgen er det iallefall meldt litt bedre vær, så da satser vi på at det blir en tur på stranda. :)

-Aina ♥

3 kommentarer

c to the arina

26.jul.2010 kl.23:54

Så søt blogg :o<3

kommentere tilbake?<3

Anette

27.jul.2010 kl.10:05

Fin blogg du har,Aina også så skjønne gutter!!

klem♥

Aina

27.jul.2010 kl.23:34

Anette: Tusen takk! :) Du har jo en super fin blogg selv da, kommer til å følge med der! ;) Gleder meg så til pakke i posten nå, skal gi deg et lite hint når det har kommet et innlegg med dem i! klem

Skriv en ny kommentar

Aina

Aina

27, Ringsaker

Jeg bor i Moelv sammen med min samboer Tommy og mine to nydelige gutter på 1 og 4 år. Jeg jobber som ass. butikksjef på Bik Bok Hamar på Maxi. Her i denne bloggen kommer jeg til å skrive om det i livet som interesserer meg, som: familien min, hjemmet vårt, interiør, scrapbooking, klær og mote. Og sikkert litt andre ting! ;) Hvis du har noen spørsmål, så send meg gjerne en mail til: ainahulleberg@yahoo.no :) ----------------------------------- Online Users ---------------------------------------

Kategorier

Arkiv

hits