Hunderfossen

I går var det sol og strålende sommervær når vi våknet. Vi visste ikke helt hva vi skulle finne på når vi sto opp på morgenen, om vi skulle på stranda, gå en tur i skogen eller finne på noe annet. Vi bestemte oss tilslutt for å dra på Hunderfossen familiepark, hele Norges eventyrpark. Siden vi bestemte oss litt sent, så var vi vel ikke der før ved 1-tida. Anbefaler nok alle som skal dit å heller dra før på dagen, for timene går jammen meg fort når man er der. Mye å se på og mye som skjer, så neste gang vi skal dit skal vi definitivt dra tidlig fra morgenen.Var mye å se på der; blant annet andedam hvor vi kunne mate og se på ender.Minstegutt er jo litt for liten for de fleste store attraksjonene der. Men han ble med mamma og storebror på togtur, og synes det var veldig spennende. Han holdt seg godt fast hele turen! ;)Var enda flere dyr å hilse på, blant annet griser.......kuer.......og geiter! :)

Emil stilte seg i kø sammen med pappa for å kjøre Eventyrskipet, men fant ut i siste liten at han ikke turte. Sitter på nakken til pappa og titter spent opp... Så nok litt skummelt ut, så han sa han heller skulle kjøre det når han hadde blitt litt større! ;)Tobias synes Eventyrskipet så spennende ut også...

Det som er så fint på Hunderfossen er at det er sandkasser, sklier, husker og andre ting rundt omkring. Så her er det noe for barn i alle aldre, selv om de ikke er veldig glad i å kjøre karuseller og slike ting. Tobias synes sandkassa med Hunderfossen-dragen var fin å leke i....Etterhvert var vi blant annet innom badelandet, hvor de har basseng både for de større svømmedyktige unger og for de aller minste. Vi koste oss og fikk avkjølt oss litt i vannet alle sammen, og det var jammen godt i varmen. :)

NAF/Shell kjøreskole falt i smak hos Emil, så her storkoste han seg. Førerkort fikk han også, og det var stor stas. Sjekk kjørestilen! ;)Hunderfossen rafting var det siste jeg og Emil prøvde. Var laaaaang kø og klokka nærmet seg stengetid, men vi var heldige å fikk kjøre en halvtime etter de egentlig hadde stengt.En vellykket feriedag med eventyr, fart, spenning og moro for hele familien! :) Anbefales! ;)

-Aina ♥
Stikkord:

Én kommentar

lifeofsunny

28.jul.2010 kl.23:26

Så mange fine bilder=) Så ut som dere hadde en hyggeli dag ja. Vi var også der i går. Kom i 12 tiden vi da. Veldig kø for å kjøre inn der da. Var vel ikke inne i parken før hvertfall 12.30. Men guri så fort tiden gikk ja. Men så tar de jo litt tid med all køen som blir på div ting man skal gjøre da..

Men alt i alt en strålene dag for både ungene og oss=)

Skriv en ny kommentar

Aina

Aina

27, Ringsaker

Jeg bor i Moelv sammen med min samboer Tommy og mine to nydelige gutter på 1 og 4 år. Jeg jobber som ass. butikksjef på Bik Bok Hamar på Maxi. Her i denne bloggen kommer jeg til å skrive om det i livet som interesserer meg, som: familien min, hjemmet vårt, interiør, scrapbooking, klær og mote. Og sikkert litt andre ting! ;) Hvis du har noen spørsmål, så send meg gjerne en mail til: ainahulleberg@yahoo.no :) ----------------------------------- Online Users ---------------------------------------

Kategorier

Arkiv

hits