Rommet til minstegutt

Rommet til minsten i huset begynne å komme seg, og jeg begynner å bli fornøyd! :) Så da kommer det litt bilder av hvordan det ser ut nå. Velkommen inn! :)Lekereolen er fra Ikea; trofast lekeoppbevaringsserie. Veldig praktiske og fine synes vi, så gutta har en hver på rommet sitt.Har ikke fått opp noen hylle til bøker ennå, så da får noen av bøkene hans stå øverst på reolen så lenge. Det ble da ikke så verst! ;)Klokka er fra Sia, og den har han "arvet" fra storebror som nå har fått en litt tøffere stil på rommet sitt. ABC-knaggene synes jeg var så søte, de fant jeg på Kremmerhuset. Stjerner går igjen på rommet hans, gardinene og sengesettet er i samme serie.Minstegutt sitt rom er ikke så stort, så her er andre delen av rommet.Den nydelige vimpelrekken har guttemamma laget til meg. Besøk den fine bloggen hennes, og ikke minst Den lille vimpelfabrikken. Vimplene hennes har blant annet vært avbildet i Vakre hjem og interiør nr. 5 og i Mamma. Stjernestoffet i vimplene er det samme som i sengesettet og gardinene. :)

Over kommoden henger det en organiser fra Sia, også den er "arvet" fra storebror sitt gamle-rom. De små boksene er kjøpt på Engler & Cowboyer.De søte seilbåtene har Den gode feen laget til meg! Passer perfekt på minstegutt sitt rom! :)

Dette er hentedressen som minstegutt brukte på tur hjem fra sykehuset. Den har min mor strikket, og den synes jeg er altfor fin til å henges bort i et mørkt skap. Da kan den heller pynte opp på rommet hans! :)
-Aina ♥

9 kommentarer

lifeofsunny

29.jul.2010 kl.14:39

Å gud for et nyydelig rom han har=) Flink du er.

Anette

29.jul.2010 kl.16:40

For et fantastisk nydelig rom du har laget,rene interiørbladet!!! Gøy så lenge de er så små at vi mammaer kan bestemme og innrede...Også må jeg si tusen takk for god reklame,glad du likte vimpelen!!

Klem♥

Hjemmehossilje

29.jul.2010 kl.17:50

Kjempe flott rom han har fått:) Veldig gjennomført og pent:)

Merci Beaucoup

29.jul.2010 kl.18:41

Nydelig interiør, ikke noe å si på det!

Aina

29.jul.2010 kl.21:00

lifeofsunny: Tusen takk! :) Må passe på sålenge jeg kan bestemme alt selv! ;) Var verre med rommet til storebror, han hadde egne meninger om hvordan han ville ha det...:P Men ble visst ikke så verst det heller! ;)

Aina

29.jul.2010 kl.21:14

Anette: Vimpelen passet perfekt, tusen takk! :) Ja, det er utrolig morsomt å innrede barnerom. Og som du sier ekstra morsomt så lenge vi mammaer kan få bestemme og innrede slik vi vil. ;)

Aina

29.jul.2010 kl.21:15

Merci Beaucoup og Hjemmehossilje: Tusen takk! :)

Hege`s Cute N Cool Blog

02.aug.2010 kl.07:45

Hei ♥

Kjempeflott og superkoselig rom!!! Lekre farger og super flott vimpel!!! Likte alt jeg , du er flink til å få det til :)

Ha en fin dag ;)

VilleVilla

10.aug.2010 kl.13:11

Så flott rom minsten har. Gjorde seg med vimplene over senga, kjempe fint:)

Skriv en ny kommentar

Aina

Aina

27, Ringsaker

Jeg bor i Moelv sammen med min samboer Tommy og mine to nydelige gutter på 1 og 4 år. Jeg jobber som ass. butikksjef på Bik Bok Hamar på Maxi. Her i denne bloggen kommer jeg til å skrive om det i livet som interesserer meg, som: familien min, hjemmet vårt, interiør, scrapbooking, klær og mote. Og sikkert litt andre ting! ;) Hvis du har noen spørsmål, så send meg gjerne en mail til: ainahulleberg@yahoo.no :) ----------------------------------- Online Users ---------------------------------------

Kategorier

Arkiv

hits